Huis verkopen in Veenendaal

Ben je van plan je huis of appartement binnenkort te verkopen in Veenendaal of omgeving? Tegenwoordig is het heel normaal dit zonder tussenkomst van een makelaar te doen. Het levert je meer winst op. Het nadeel is dat je wel overal alleen voor staat. Het bepalen van de verkoopprijs, het schrijven van een aantrekkelijke verkooptekst, het maken van foto’s en zo nog een aantal zaken. Wij hebben hiervoor een aantrekkelijke oplossing. Professionele ondersteuning tegen een laag bedrag.

Het beste van 3 werelden

Willemsen & Wij werkt samen met Huizenbalie.nl. Via Huizenbalie zet je je woning eenvoudig en tegen zeer lage kosten zelf te koop. Je profiteert van het beste van 3 werelden.

   1. Jij stelt je verkooppakket samen
   Tegen het budget dat je wilt spenderen. Samen stellen wij het verkooppakket samen - wij adviseren je hier graag in. Ook werken we samen met lokale partijen. Onder andere met een fotograaf voor professionele foto’s, het inmeten volgens NEN2580 en het schrijven van de verkoopteksten. Dit voor een vast laag bedrag.
   2. De goedkoopste van Nederland op Funda en andere woningsites
   Jouw woning komt op Funda, Marktplaats, Jaap, Huislijn, Huizenzoeker en Pararius. Dit zijn natuurlijk dé plekken om je woning te verkopen. 

   Huizenbalie en Willemsen & Wij beschikken beide over een groot netwerk social media kanalen: Facebook, LinkedIn en YouTube. Iedere woning promoten wij beiden via deze kanalen. Evenals andere vestigingen van Huizenbalie, die nieuwe woningen ook weer binnen hun netwerk delen. Zo profiteer je van een maximale zichtbaarheid van je woning.
   3. Ondersteuning van Willemsen & Wij
   Wij helpen je graag bij het vinden van jouw beste hypotheek, die past bij je situatie, jouw wensen en toekomstbeeld. Tegen de beste voorwaarden en tegen een zo laag mogelijke rente. Het oriënterende hypotheekgesprek is voor onze rekening en altijd vrijblijvend.

Huis verkopen in Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen

In Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen hebben wij een officiële Huizenbalie-vestiging. Kom gerust langs om kennis te maken en de verkoop van jouw woning te bespreken. Liever een afspraak bij jou thuis? Dat kan natuurlijk ook.

Hoe werkt het precies?

Wil je je huis te koop zetten op Huizenbalie.nl, dan gaat dat als volgt:

   1. Aanmelden van je huis
   Samen melden we je huis aan via Huizenbalie.nl. We stellen gezamenlijk het verkooppakket samen, tegen vaste lage kosten.
   2. Jouw woning komt op Funda en andere landelijke woningsites
   Dit is afhankelijk van jouw gekozen verkooppakket.
   3. Bezichtigingen – jij kent je huis als geen ander
   Geïnteresseerden melden zich bij ons. Wij nemen contact met je op om een afspraak voor bezichtiging te maken. Jij verzorgt zelf de rondleiding.
   4. Biedingen
   Komt er een bieding binnen? Dan nemen wij contact met je op. Jij bepaalt zelf of je de bieding accepteert.
   5. Huis verkocht
   Ben je tot een goede prijs en voorwaarden gekomen, dan moet de koopakte opgesteld worden. Wij adviseren je hier graag bij en verwijzen je graag door naar een lokale notaris. De woning wordt aangemerkt als ‘verkocht onder voorbehoud’ op de woningsites en zodra de ontbindende voorwaarden zijn verlopen is je huis definitief verkocht.

Zelf je woning verkopen?

Wil je binnenkort jouw woning zelf verkopen? Neem dan contact met ons op via verkoopjehuis@willemsenenwij.nl of bel naar 0318 52 27 21. Wij informeren je uitgebreid naar de mogelijkheden.

 

Verkoop je huis en maak een afspraak

Mattijs Zielhuis

Functie: Directeur / (allround) Adviseur

In 2003 ben ik komen werken bij Willemsen & Wij en heb mij het vak van hypotheek- en verzekeringsadviseur eigen gemaakt. Nu sinds enige tijd samen met Joey de eigenaar van ons prachtige kantoor en werkgever van ons mooie team.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De wensen van klanten vertalen in een goed advies. Om dit vervolgens met de juiste hypotheek en verzekeringsproducten kloppend te maken. En dit vervolgens in begrijpelijke taal uitleggen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Samen met mijn vriendin sta ik graag in de keuken. Maar we gaan ook met plezier naar leuke en goede restaurants. Wanneer de zon schijnt hou ik ervan om te wandelen, te sporten en tijd door te brengen met de kids.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
De laatste jaren trekken we graag met onze rugzak door Azië. Heerlijk cultuur opsnuiven en genieten aan het strand. Maar van een zonvakantie Ibiza of een stedentrip genieten we ook enorm.

Sluiten

Mattijs Zielhuis

Joey Rebergen

Functie: Directeur en Adviseur hypotheken en verzekeringen

Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening ben ik In 2017 het team van Willemsen & Wij komen versterken. Mijn kracht is dat ik zowel aan de zijde van een bank als bij een tussenpersoon heb gewerkt.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Dat ik écht een relatie met mijn klanten kan opbouwen. Ze kan leren kennen en ze helpen wanneer ze mij nodig hebben. Ik zet hierin altijd een stap extra. Ik houd van tevreden klanten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben een echte familieman. Trotse vader van 4 kinderen waar ik graag tijd mee doorbreng. Daarnaast loop ik graag hard en heb mijzelf als doel gesteld om elk jaar een marathon te lopen.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Samen met mijn gezin. Zon, zee, strand en gezelligheid.

Sluiten

Joey Rebergen

Pascal Willemsen

Functie: Binnendienstmedewerker, Schadebehandelaar

Het verzekeringsvak zit me echt in het bloed. Sinds 2007 werkzaam bij Willemsen & Wij en help ik de klant graag met het afwikkelen van schade of met het afsluiten van een passend verzekeringspakket.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Zo goed mogelijk schades afwikkelen, met als resultaat blije klanten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga graag met vrienden de deur uit. Een biertje doen, een potje darten of een voetbalwedstrijd in het stadion kijken. Maar ik ben ook graag thuis. Dan kijk ik series op Netflix of voetbal.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Gewoon thuis op de bank. Heerlijk.

Sluiten

Pascal Willemsen

Corine de Haan

Functie: Administratief medewerkster

Vanaf 2003 werk ik bij Willemsen & Wij. Voor het opmaken van polissen, het beheren van verzekeringen en nog tal van andere zaken kan het team op mij rekenen.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het fijne contact met onze klanten en er is geen dag hetzelfde bij Willemsen & Wij. Ik laat me iedere dag weer verrassen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga er graag op uit. Lekker wandelen met onze hond of met de racefiets genieten van de mooie omgeving.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk. Daar gaan we regelmatig met het gezin naar toe. Heerlijk relaxen in de zon.

Sluiten

Corine de Haan

Ruben Rentenaar

Functie: Administratief medewerker

Ik combineer mijn studie met deze baan. Ik studeer Bedrijfskunde MER aan de HAN in Nijmegen. Voor mij een mooie combinatie om direct praktijkervaring op te doen.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De onderlinge samenwerking en de collegialiteit van het team is heel bijzonder bij Willemsen & Wij. Ik voel me hier echt thuis.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik breng behoorlijk wat uurtjes door op het voetbalveld. Vooral zelf sportief aan de slag en daarnaast breng ik ook graag tijd door met mijn vrienden.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Ik ontdek graag nieuwe plaatsen en bestemmingen. Zowel in eigen land als in het buitenland. Al hebben de stranden in het buitenland wel mijn voorkeur.

Sluiten

Ruben Rentenaar

Jessica van der Steen

Functie: Relatiebeheerder particulieren en bedrijven

Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier in het verzekeringsvak. Sinds 2018 bij Willemsen & Wij waar ik het team help hypotheken en verzekeringen voor klanten tot stand te brengen.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het meeste plezier haal ik uit het helpen van klanten. Met mijn servicegerichte instelling kijk ik verder dan de vraag van het moment, waardoor zij tevreden de deur uit gaan. De afwisseling in het werk zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik besteed een groot deel van mijn tijd aan mijn gezin met drie opgroeiende kinderen. Ik sta veel langs de voetballijn bij DOVO en probeer daar ook mijn steentje bij te dragen. Daarnaast geniet ik ook om met vrienden af te spreken en gezellig een terrasje te pakken.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?

Met de rugzak op door Azië trekken. Maar nu met de kinderen zitten we lekker op de camping in Zuid-Europa met veel zon, zee en strand.


Sluiten

Jessica van der Steen
willemsen en wij

Willemsen & Wij | Hypotheken en Verzekeringen | Veenendaal