Zakelijke verzekeringen

Het verzekeren van zakelijke risico’s is maatwerk. Geen enkele onderneming is namelijk gelijk. Risico’s moeten dus eerst geïnventariseerd worden voordat er verzekeringen worden afgesloten. Wij hebben de specialisatie in huis en wij helpen je graag.

Bij zakelijke verzekeringen wordt er vaak gedacht aan het verzekeren van het bedrijfspand, auto’s en de inventaris. Er moet verder worden gekeken dan het verzekeren van deze bezittingen. Wat dacht je van het aansprakelijkheidsrisico of het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf? Bij een omvangrijke schade is het belangrijk om zo snel mogelijk de onderneming weer volledig draaiende te krijgen. Wij kunnen deze risico’s voor je afdekken.

Wat kunnen wij voor je doen?

Graag gaan wij het gesprek met je aan over de verzekeringen voor jouw bedrijf. Starters helpen wij graag om een financieel vangnet op te bouwen, maar wij zijn er ook voor bedrijven die een second opinion willen over het verzekeringspakket. Zijn alle risico’s verzekerd en betaal je niet teveel? Wij maken het inzichtelijk voor je! 

Wij controleren welke verzekeringen er zijn en of die nog aansluiten bij jouw situatie en wensen. Als je wilt, optimaliseren wij vervolgens jouw verzekeringspakket. Hierbij kijken we naar de hoogte van de premies, het liefst zo laag mogelijk, maar we kijken ook of dit niet ten koste gaat van de dekking en eventuele schadeafhandeling. We maken een zo optimaal mogelijk aanbod, waarbij we het liefste meerdere mogelijkheden voorleggen. Jij hebt het laatste woord.

Samen zorgen voor de beste verzekeringsoplossing tegen de laagste prijs

Het verzekeren is niet de enige oplossing om risico’s te ondervangen. Samen kunnen wij kijken naar de risico’s die verzekerd moeten worden en hoe je bijvoorbeeld door preventie risico’s kunt verkleinen.

Gratis risicoscan

Wij komen graag bij je langs voor een uitgebreide risicoscan. We lopen jouw bedrijf door aan de hand van een checklist. Hiermee brengen wij de risico’s in kaart en heb jij direct in beeld wat er goed gaat en wat de verbeterpunten zijn. Uiteraard geven we je graag vrijblijvend advies over mogelijke oplossingen.

Wij plannen graag een afspraak met je

Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via telefoonnummer 0318- 52 27 21 of via onderstaande button.

Maak een afspraak

Tevreden klanten

Wij zijn trots op de mooie beoordelingen van onze blije klanten. Daar doen we het voor.

Jan W. Leendertz, directeur SignSeen / Wildfire Innovations BV: “In december 2015 hebben wij de eer gehad om onaangekondigd bezoek te mogen ontvangen van 3 heren. In relatief korte tijd hebben deze heren voor vele duizenden euro’s aan schade aan ons pand weten aan te richten, om dan uiteindelijk 2 oude Pc’s en een oude laptop mee te nemen als buit.

De aantoonbare schade was dus hoofdzakelijk materieel, maar desondanks hadden we ook bedrijfsschade, daar, nu net 1 van de Pc’s van onze IT man was, en daar veel informatie omtrent onze IT systemen op stond, en tevens een voorbereiding van onze nieuwe SAP update implementatie. Dit werk was maar deels als back-up beschikbaar, maar vooral de IT gegevens, zoals inloggegevens van onze netwerken en websites waren te kritisch om deze niet allemaal aan te passen e.d. Al dit resulteerde in velen uren extra werk om zaken wederom op te bouwen.

Zichtbare schade was geen issue en Willemsen & Wij heeft ons goed bijgestaan om deze in kaart te brengen, en te verdedigen naar de verzekeringsexpert. Als resultaat dat na uitgifte rapport, het verzekeringsgeld al binnen enkele dagen op onze rekening stond.

Het deel bedrijfsschade was een stuk lastiger, daar het lastig is aan te tonen. Wederom heeft Willemsen & Wij zich hier voor sterk gemaakt , en met onze verantwoordingen, een case kunnen maken, waardoor toch een aanzienlijk deel van deze, met name arbeidskosten, vergoed zijn. Dit lag erg lastig, daar wij vrijwel alles intern beheren, en dus geen externe consultants inhuren, en hier dus ook niet direct voor worden aangeslagen.

In ons geval, hoewel uitermate storend, is het tot in de puntjes opgelost. We hopen het nooit meer mee te maken, maar zijn in elk geval nu velen malen beter voorbereid in deze".

Mattijs Zielhuis

Functie: Directeur / (allround) Adviseur

In 2003 ben ik komen werken bij Willemsen & Wij en heb mij het vak van hypotheek- en verzekeringsadviseur eigen gemaakt. Nu sinds enige tijd samen met Joey de eigenaar van ons prachtige kantoor en werkgever van ons mooie team.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De wensen van klanten vertalen in een goed advies. Om dit vervolgens met de juiste hypotheek en verzekeringsproducten kloppend te maken. En dit vervolgens in begrijpelijke taal uitleggen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Samen met mijn vriendin sta ik graag in de keuken. Maar we gaan ook met plezier naar leuke en goede restaurants. Wanneer de zon schijnt hou ik ervan om te wandelen, te sporten en tijd door te brengen met de kids.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
De laatste jaren trekken we graag met onze rugzak door Azië. Heerlijk cultuur opsnuiven en genieten aan het strand. Maar van een zonvakantie Ibiza of een stedentrip genieten we ook enorm.

Sluiten

Mattijs Zielhuis

Joey Rebergen

Functie: Directeur en Adviseur hypotheken en verzekeringen

Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening ben ik In 2017 het team van Willemsen & Wij komen versterken. Mijn kracht is dat ik zowel aan de zijde van een bank als bij een tussenpersoon heb gewerkt.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Dat ik écht een relatie met mijn klanten kan opbouwen. Ze kan leren kennen en ze helpen wanneer ze mij nodig hebben. Ik zet hierin altijd een stap extra. Ik houd van tevreden klanten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben een echte familieman. Trotse vader van 4 kinderen waar ik graag tijd mee doorbreng. Daarnaast loop ik graag hard en heb mijzelf als doel gesteld om elk jaar een marathon te lopen.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Samen met mijn gezin. Zon, zee, strand en gezelligheid.

Sluiten

Joey Rebergen

Pascal Willemsen

Functie: Binnendienstmedewerker, Schadebehandelaar

Het verzekeringsvak zit me echt in het bloed. Sinds 2007 werkzaam bij Willemsen & Wij en help ik de klant graag met het afwikkelen van schade of met het afsluiten van een passend verzekeringspakket.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Zo goed mogelijk schades afwikkelen, met als resultaat blije klanten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga graag met vrienden de deur uit. Een biertje doen, een potje darten of een voetbalwedstrijd in het stadion kijken. Maar ik ben ook graag thuis. Dan kijk ik series op Netflix of voetbal.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Gewoon thuis op de bank. Heerlijk.

Sluiten

Pascal Willemsen

Corine de Haan

Functie: Administratief medewerkster

Vanaf 2003 werk ik bij Willemsen & Wij. Voor het opmaken van polissen, het beheren van verzekeringen en nog tal van andere zaken kan het team op mij rekenen.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het fijne contact met onze klanten en er is geen dag hetzelfde bij Willemsen & Wij. Ik laat me iedere dag weer verrassen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga er graag op uit. Lekker wandelen met onze hond of met de racefiets genieten van de mooie omgeving.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk. Daar gaan we regelmatig met het gezin naar toe. Heerlijk relaxen in de zon.

Sluiten

Corine de Haan

Ruben Rentenaar

Functie: Administratief medewerker

Ik combineer mijn studie met deze baan. Ik studeer Bedrijfskunde MER aan de HAN in Nijmegen. Voor mij een mooie combinatie om direct praktijkervaring op te doen.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De onderlinge samenwerking en de collegialiteit van het team is heel bijzonder bij Willemsen & Wij. Ik voel me hier echt thuis.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik breng behoorlijk wat uurtjes door op het voetbalveld. Vooral zelf sportief aan de slag en daarnaast breng ik ook graag tijd door met mijn vrienden.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?
Ik ontdek graag nieuwe plaatsen en bestemmingen. Zowel in eigen land als in het buitenland. Al hebben de stranden in het buitenland wel mijn voorkeur.

Sluiten

Ruben Rentenaar

Jessica van der Steen

Functie: Relatiebeheerder particulieren en bedrijven

Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier in het verzekeringsvak. Sinds 2018 bij Willemsen & Wij waar ik het team help hypotheken en verzekeringen voor klanten tot stand te brengen.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het meeste plezier haal ik uit het helpen van klanten. Met mijn servicegerichte instelling kijk ik verder dan de vraag van het moment, waardoor zij tevreden de deur uit gaan. De afwisseling in het werk zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik besteed een groot deel van mijn tijd aan mijn gezin met drie opgroeiende kinderen. Ik sta veel langs de voetballijn bij DOVO en probeer daar ook mijn steentje bij te dragen. Daarnaast geniet ik ook om met vrienden af te spreken en gezellig een terrasje te pakken.

Hoe ziet jouw ideale vakantie er uit?

Met de rugzak op door Azië trekken. Maar nu met de kinderen zitten we lekker op de camping in Zuid-Europa met veel zon, zee en strand.


Sluiten

Jessica van der Steen
willemsen en wij

Willemsen & Wij | Hypotheken en Verzekeringen | Veenendaal