Hoe mogen we u helpen?

Zakelijk verzekeren

 

Het verzekeren van zakelijke risico’s is maatwerk. Geen enkele onderneming is namelijk gelijk. Risico’s moeten dus eerst geïnventariseerd worden voordat er verzekeringen worden afgesloten. Wij hebben de specialisatie in huis en wij helpen je graag.

 

Bij zakelijke verzekeringen wordt er vaak gedacht aan het verzekeren van het bedrijfspand, auto’s en de inventaris. Er moet verder worden gekeken dan het verzekeren van deze bezittingen. Wat dacht je van het aansprakelijkheidsrisico of het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf? Bij een omvangrijke schade is het belangrijk om zo snel mogelijk de onderneming weer volledig draaiende te krijgen. Wij kunnen deze risico’s voor je afdekken.

 

Wat kunnen wij voor je doen?
Graag gaan wij het gesprek met je aan over de verzekeringen voor jouw bedrijf. Starters helpen wij graag om een financieel vangnet op te bouwen, maar wij zijn er ook voor bedrijven die een second opinion willen over het verzekeringspakket. Zijn alle risico’s verzekerd en betaal je niet teveel? Wij maken het inzichtelijk voor je! 

 

Wij controleren welke verzekeringen er zijn en of die nog aansluiten bij jouw situatie en wensen. Als je wilt, optimaliseren wij vervolgens jouw verzekeringspakket. Hierbij kijken we naar de hoogte van de premies, het liefst zo laag mogelijk, maar we kijken ook of dit niet ten koste gaat van de dekking en eventuele schadeafhandeling. We maken een zo optimaal mogelijk aanbod, waarbij we het liefste meerdere mogelijkheden voorleggen. Jij hebt het laatste woord.

 

Samen zorgen voor de beste verzekeringsoplossing tegen de laagste prijs
Het verzekeren is niet de enige oplossing om risico’s te ondervangen. Samen kunnen wij kijken naar de risico’s die verzekerd moeten worden en hoe je bijvoorbeeld door preventie risico’s kunt verkleinen.

 

Gratis risicoscan
Wij komen graag bij je langs voor een uitgebreide risicoscan. We lopen jouw bedrijf door aan de hand van een checklist. Hiermee brengen wij de risico’s in kaart en heb jij direct in beeld wat er goed gaat en wat de verbeterpunten zijn. Uiteraard geven we je graag vrijblijvend advies over mogelijke oplossingen.

 

Wij plannen graag een afspraak met je
Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via telefoonnummer 0318- 52 27 21.

 

Tevreden klanten
Wij zijn trots op de mooie beoordelingen van onze blije klanten. Daar doen we het voor.Jan W. Leendertz, directeur SignSeen / Wildfire Innovations BV

“In december 2015 hebben wij de eer gehad om onaangekondigd bezoek te mogen ontvangen van 3 heren. In relatief korte tijd hebben deze heren voor vele duizenden euro’s aan schade aan ons pand weten aan te richten, om dan uiteindelijk 2 oude Pc’s en een oude laptop mee te nemen als buit.

De aantoonbare schade was dus hoofdzakelijk materieel, maar desondanks hadden we ook bedrijfsschade, daar, nu net 1 van de Pc’s van onze IT man was, en daar veel informatie omtrent onze IT systemen op stond, en tevens een voorbereiding van onze nieuwe SAP update implementatie. Dit werk was maar deels als back-up beschikbaar, maar vooral de IT gegevens, zoals inloggegevens van onze netwerken en websites waren te kritisch om deze niet allemaal aan te passen e.d. Al dit resulteerde in velen uren extra werk om zaken wederom op te bouwen.

Zichtbare schade was geen issue en Willemsen & Wij heeft ons goed bijgestaan om deze in kaart te brengen, en te verdedigen naar de verzekeringsexpert. Als resultaat dat na uitgifte rapport, het verzekeringsgeld al binnen enkele dagen op onze rekening stond.

Het deel bedrijfsschade was een stuk lastiger, daar het lastig is aan te tonen. Wederom heeft Willemsen & Wij zich hier voor sterk gemaakt , en met onze verantwoordingen, een case kunnen maken, waardoor toch een aanzienlijk deel van deze, met name arbeidskosten, vergoed zijn. Dit lag erg lastig, daar wij vrijwel alles intern beheren, en dus geen externe consultants inhuren, en hier dus ook niet direct voor worden aangeslagen.

In ons geval, hoewel uitermate storend, is het tot in de puntjes opgelost. We hopen het nooit meer mee te maken, maar zijn in elk geval nu velen malen beter voorbereid in deze".

 

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem gerust contact met ons op.

 

Je gegevens
Je vraag/opmerking*
Hoeveel hypotheek zou mogelijk kunnen zijn?
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (En bekijk de actuele rentes)
meer informatie
Schrijf u in voor een Hypotheek-rente-alarm
meer informatie