Hoe mogen we je helpen?

Bedrijfsfinancieringen

 

Het financieringslandschap verandert: nieuwe aanbieders bestormen de markt en financieringen lopen niet per se via een bank. Door nieuwe geldbronnen en -verstrekkers is het niet gemakkelijk je weg hierin te vinden. Welke financier wil wat weten? Welke combinaties van financieringen zijn mogelijk? Welke nieuwe initiatieven zijn er? Wat staat in een onderbouwing? Hoe onderhandel je over voorwaarden? Goed advies hierin is noodzakelijk. Wij hebben de kennis en middelen voor het slagen van uw aanvraag voor financiering.

 

Doe nu de financieringscheck

Ben jij je aan het oriënteren op een financier, maar weet je nog niet zo goed welke financiers bij je passen? Doe dan de financieringscheck!

 

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Via de financieringscheck heb je binnen enkele minuten inzicht in het aantal financiers dat bij je behoefte passen. Als je jouw gegevens achterlaat, neemt een van onze adviseurs contact met je op om de financieringsmogelijkheden te bespreken. Met de adviseur spreek je dan af welke financiers je wilt benaderen. De adviseur zorgt er dan voor dat de financiers die je selecteert in één keer alle informatie ontvangen die zij nodig hebben.

 

Ruime mogelijkheden

Een optimale financiering is altijd een kwestie van maatwerk. Een lening van een bank is slechts één van de manieren. Wij houden graag samen met je alle mogelijkheden tegen het licht om zo tot een optimale financiering te komen. Een passende financiering komt binnen je bereik als er voldoende keuze is tussen verschillende financiers en kredietvormen. Die keuze bieden wij je. Wij houden rekening met je wensen en die van de verschillende financiers. Wij bieden toegang tot financieringsmogelijkheden van verschillende financiers, elk met hun eigen diensten. Het aanbod is ruim en valt op hoofdlijnen onder te verdelen in:

  • bancair
  • lease
  • factoring
  • crowdfunding
  • alternatieve financiers

 

Je financiering goed geregeld

  • Toegang tot netwerk van meer dan 50 vertrouwde en nieuwe financiers. Je vergroot de kans dat je meerdere offertes van financiers ontvangt
  • Je weet precies welke informatie de financiers nodig hebben
  • Snel aanvraagproces

 

Verder praten?

Heb je de financieringscheck gedaan? Wij bespreken graag met je welke rol wij kunnen vervullen bij je financieringsaanvraag en wat de mogelijkheden zijn. Een oriënterend gesprek geeft veel helderheid en vormt de basis voor een geslaagde financiering.

 

Doe de financieringscheck!

 

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem gerust contact met ons op.

 

Je gegevens
Je vraag/opmerking*
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie