Hoe mogen we je helpen?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Wij vinden het belangrijk om als bedrijf onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Naast dat wij goed en fair naar onze klanten en medewerkers zijn, zijn wij dat ook naar onze omgeving.

 

Aangezien het onmogelijk is om iedereen te steunen, hebben wij hierin een duidelijke keuze gemaakt. Een keuze die mooi aansluit bij onze missie. Het is namelijk onze missie jou bewust te maken van je financiële mogelijkheden, door het geven van passend en persoonlijk advies. Zodat jij zelf een weloverwogen en onbezorgde beslissing over je eigen financiën kan maken. We gaan voor teamwork.


We werken samen met stichting Rally for Kids uit Barneveld, voetbalvereniging SV Panter en korfbalvereniging SKF, beiden uit Veenendaal.

Verzekeringsactie

Deze organisaties steunen wij met meer dan alleen een vaste financiële bijdrage. Voor alle betrokken mensen (bestuur, leden, vrijwilligers, gezinnen en andere sponsoren) hebben wij een bijzondere verzekeringsactie opgezet:

Sluit een verzekeringspakket (speciale collectiviteit met aantrekkelijke kortingen) en/of hypotheek af via Willemsen & Wij en wij sponsoren elk jaar 5% van de betaalde verzekeringspremie en/of eenmalig 5% van de hypotheek fee aan Rally for Kids cq SV Panter. Écht teamwork waarbij iedereen wint!

Rally for Kids

Deze bijzondere stichting bezorgt ernstig zieke en gehandicapte kinderen, samen met hun familie, een onvergetelijke dag. Tijdens deze dag mogen zij onder andere tijdens rally-evenementen als VIP meerijden met de coureurs. Zodat zij even hun zorgen vergeten en gewoon kind mogen zijn. 

SV Panter

Deze voetbalvereniging in Veenendaal bestaat in 2020 75 jaar. Het is een gezellige, kleine, maar professionele club dat zo’n 200 leden telt. Actief in het amateurvoetbal. De leden weten vanuit deze teamsport, dat je samen sterker staat.

SKF

Deze korfbalvereniging in Veenendaal is opgericht in 1955. Bij SKF staan twee thema's centraal: "verenigingsleven" en "topkorfbal". In 2018 promoveerde deze mooie vereniging naar de felbegeerde hoofdklasse in de veldcompetitie. Maar naast topkorfbal is er voor elke speler op elk niveau een passende plek in een team. SKF is een "thuis", waar leden op elkaar letten en respectvol omgaan met elkaar. 

 

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem gerust contact met ons op.

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie