Hoe mogen we je helpen?

Beleggen

 

Bij beleggen wordt er vaak gedacht aan het kopen van aandelen, maar er zijn minder risicovolle beleggingen. Ook als je de risico’s tot een minimum wilt beperken kun je kiezen voor beleggen.

Beleggen is bedoeld voor lange termijn doelen. Hierbij kun je denken aan het opbouwen van een kapitaal ter aanvulling op je pensioen of het aflossen van je hypotheek. Voor korte termijn doelen is het vaak verstandiger om te kiezen voor sparen.

 

Hoeveel risico loopt je bij het beleggen?

Voordat je gaat beleggen gaan wij samen met jou eerst bepalen welk beleggersprofiel bij je past. Dit loopt uiteen van zeer defensief naar zeer offensief. Bij zeer defensief kies je voor meer veilige beleggingen. Bij zeer offensief maak je kans op een hoog rendement, maar loopt je ook meer risico. Welk profiel het beste bij je past is afhankelijk van meerdere factoren.

 

Wij informeren je graag over de mogelijkheden, kansen en risico’s

Historisch gezien levert beleggen meer rendement op dan sparen. Je moet het wel op de lange termijn bekijken. Indien je meerdere jaren belegt, kunnen er jaren tussen zitten met een negatief rendement. Gemiddeld ben je over tientallen jaren gerekend beter uit met beleggen.

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem gerust contact met ons op.

 

Je gegevens
Je vraag/opmerking*
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie