Hoe mogen we je helpen?

Zakelijk verzekeren

 

Het verzekeren van zakelijke risico’s is maatwerk. Geen enkele onderneming is namelijk gelijk. Risico’s moeten dus eerst geïnventariseerd worden voordat er verzekeringen worden afgesloten. Wij hebben de specialisatie in huis en wij helpen je graag.

 

Bij zakelijke verzekeringen wordt er vaak gedacht aan het verzekeren van het bedrijfspand, auto’s en de inventaris. Er moet verder worden gekeken dan het verzekeren van deze bezittingen. Wat dacht je van het aansprakelijkheidsrisico of het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf? Bij een omvangrijke schade is het belangrijk om zo snel mogelijk de onderneming weer volledig draaiende te krijgen. Wij kunnen deze risico’s voor je afdekken.

 

Wat kunnen wij voor je doen?
Graag gaan wij het gesprek met je aan over de verzekeringen voor jouw bedrijf. Starters helpen wij graag om een financieel vangnet op te bouwen, maar wij zijn er ook voor bedrijven die een second opinion willen over het verzekeringspakket. Zijn alle risico’s verzekerd en betaal je niet teveel? Wij maken het inzichtelijk voor je! 

 

Wij controleren welke verzekeringen er zijn en of die nog aansluiten bij jouw situatie en wensen. Als je wilt, optimaliseren wij vervolgens jouw verzekeringspakket. Hierbij kijken we naar de hoogte van de premies, het liefst zo laag mogelijk, maar we kijken ook of dit niet ten koste gaat van de dekking en eventuele schadeafhandeling. We maken een zo optimaal mogelijk aanbod, waarbij we het liefste meerdere mogelijkheden voorleggen. Jij hebt het laatste woord.

 

Samen zorgen voor de beste verzekeringsoplossing tegen de beste prijs
Het verzekeren is niet de enige oplossing om risico’s te ondervangen. Samen kunnen wij kijken naar de risico’s die verzekerd moeten worden en hoe je bijvoorbeeld door preventie risico’s kunt verkleinen.

 

Gratis risicoscan
Wij komen graag bij je langs voor een uitgebreide risicoscan. We lopen jouw bedrijf door aan de hand van een checklist. Hiermee brengen wij de risico’s in kaart en heb jij direct in beeld wat er goed gaat en wat de verbeterpunten zijn. Uiteraard geven we je graag vrijblijvend advies over mogelijke oplossingen.

 

Wij plannen graag een afspraak met je
Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden door te spreken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via telefoonnummer 0318- 52 27 21.

 

Tevreden klanten
Wij zijn trots op de mooie beoordelingen van onze blije klanten. Daar doen we het voor.

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem gerust contact met ons op.

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie