Hoe mogen we je helpen?

MijnHuiszaken

 

Ben je op zoek naar je droomwoning? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Willemsen & Wij biedt jou de mogelijkheid om alle zaken rondom je (toekomstige) woning te regelen via een MijnHuiszaken account.  

 

Dit zal de oriëntatie op een woning een stuk eenvoudiger voor je maken. Via een MijnHuiszaken account heb je namelijk veel mogelijkheden: 

 

  • Je kunt real-time alerts ontvangen bij nieuw woningaanbod
  • Je kunt een woningzoek-profiel aanmaken
  • Je kunt je hypotheekmogelijkheden berekenen

 

Je persoonlijke omgeving

 

Via MijnHuiszaken heb je een eigen omgeving waarin je veel zaken kunt regelen voor je toekomstige droomwoning. Het woningaanbod ontvang je van ons per mail (real-time!). En dat is vaak voordat de woningen op Funda staan! Als real-time iets te veel van het goede is, dan kan je er ook voor kiezen om één keer per dag of per week het woningaanbod te ontvangen. Alles om het zo passend mogelijk te maken voor jou. 

 

Je hebt ook de mogelijkheid om je maximale hypotheek te berekenen en het bijbehorende woningaanbod te zien. Wil je hier advies over? Dan helpt Willemsen & Wij je natuurlijk graag! Wij zullen de mogelijkheden overwegen en je persoonlijk advies geven. 

 

En tot slot: De gegevens binnen je omgeving zijn natuurlijk beveiligd en versleuteld opgeslagen. Deze gegevens kan alleen jij delen.

 

 

Wil jij een MijnHuiszaken account? Maak snel een account aan en ontdek de mogelijkheden.

Maak een account aan

 

Heb je al een account? Log dan hier in. 

Inloggen

Meer Keuzes
MijnHuiszaken
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie