Hoe mogen we je helpen?

Particulier verzekeren

 

Verzekeren is het afdekken van risico’s. De vraag is echter: wat moet er verzekerd worden en wat is de beste dekking? Wij weten welke verzekeringen het beste bij jou passen.

 

De kracht van het verzekeren blijkt pas op het moment dat je schade hebt. Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt. Bij een schade verwijzen wij je niet naar de verzekeraar, maar wij zorgen voor een goede afwikkeling van de schade.

 

Verzekeringen afstemmen op jouw persoonlijke situatie
Ieder huishouden heeft weer een andere verzekeringsbehoefte. Het is niet voor niets dat het goed verzekeren geen kwestie is van de postcode invoeren en de verzekeraar rekent je de premie voor. Wij werken samen met meerdere verzekeraars waardoor wij het verzekeringsproduct kunnen selecteren die het beste bij jou past.

 

Tevreden klanten
Wij zijn trots op de mooie beoordelingen van onze blije klanten. Daar doen we het voor.


Henk van de Haar:
 "Al meer dan 35 jaar ben ik klant van Dhr. Bert Willemsen. Op het moment dat Bert Willemsen veranderde in Willemsen & Wij zag ik geen enkele reden om te veranderen van verzekeringsadviseur. De dienstverlening op zowel financieel als verzekeringstechnisch gebied is alleen maar meer geworden en nog steeds naar volle tevredenheid.

Ik ben zeker geen makkelijke klant (als iets niet lekker loopt zal ik dat zeker niet ongehoord voorbij laten gaan) en ik ervaar het dan ook als zeer prettig als er wat met mijn feedback gedaan wordt. Na al die jaren kan ik zeggen dat ik bij Willemsen & Wij nog altijd een luisterend oor heb gevonden voor al mijn vragen en/of suggesties. Ik hoop nog jaren gebruik te mogen maken van de expertise die bij Willemsen & Wij vertegenwoordigd is".

 

Wij plannen graag een afspraak met je in
Samen met jou brengen wij graag in kaart welke verzekeringen je nodig hebt. Ook kunnen wij je huidige verzekeringen vergelijken met de beste verzekeringsoplossingen die wij je kunnen bieden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of via onderstaand formulier: 

 

Toch liever persoonlijk contact? 

Geef dan hieronder even je gegevens op, dan spreken we elkaar snel.