Hoe mogen we je helpen?

Vertel het door

 

Ben jij naar tevredenheid door ons geholpen en wil je dat graag doorvertellen? Dat kan! Om het extra aantrekkelijk te maken, maak je ieder kwartaal kans op een mooi cadeau en steun je een lokaal goed doel. Iedereen blij!

 

Hoe doe je mee?
Beoordeel ons op Advieskeuze.nl en/of vertel een vriend, kennis of collega over Willemsen & Wij. Je maakt dan kans op een cadeau ter waarde van € 250,00, die wij ieder kwartaal weggeven.

Ook doneren wij iedere keer, dat iemand zijn of haar ervaring met ons doorvertelt, een bedrag van € 5,00 aan het goede doel Rally For Kids uit Lunteren.

 

Beoordeel ons op Advieskeuze.nl
Wij zijn trots op de mooie beoordelingen van onze blije klanten. Daar doen we het voor. Klik op de link hieronder en beoordeel ons op Advieskeuze.nl.

 

Vertel een vriend over ons
Ken je een vriend, kennis of collega in jouw omgeving die binnenkort een hypotheek en/of verzekering gaat aanvragen? Vertel ze dan over Willemsen & Wij. Laat jouw vrienden ook het beste advies van de regio ontvangen.

 

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem gerust contact met ons op.

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie