Hoe mogen we je helpen?

Nieuwbouw

 

Bij het kopen of laten bouwen van een nieuwbouwhuis is voor de financiering specifieke kennis nodig over het proces en alles waar je tegenaan gaat lopen. Ook krijg je te maken met andere kosten in vergelijking met het kopen van een bestaande woning. Wij weten wat je te wachten staat bij het bouwen of laten bouwen van een huis. Wij helpen graag! In dit handige document lees je alvast wat meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een woning.

 

Het bouwen van je droomhuis

Het kopen van een nieuwbouw woning heeft een groot voordeel. Je kunt het huis volledig naar eigen wensen en smaak maken. Voor de financiering van een nieuwbouw woning is het niet alleen een kwestie van een hypotheek afsluiten en wachten op de overdracht bij de notaris. Bij nieuwbouw zijn er verschillende momenten waarop je betalingen moet doen. Het financiële proces moet goed gestroomlijnd worden. Wij helpen je hier graag bij, zodat de bank steeds de betalingen op tijd ontvangt. Zo kun jij je in alle rust richten op het maken van plannen.

 

Wat kun je uit de hypotheek betalen?

Meestal kun je de kosten voor meerwerk meefinancieren in je hypotheek. Een uitdaging van nieuwbouw is het inzichtelijk krijgen van de kosten. In de praktijk blijkt dat de kosten vaak aanzienlijk hoger uitvallen, dan vooraf ingeschat. Voor de financiering is het belangrijk om de kosten zo nauwkeurig mogelijk in te schatten. Dat is best lastig en daar helpen wij je graag bij. Samen kunnen wij voorkomen dat, door onvoorziene kosten, het afbouwen van het huis financieel niet mogelijk is.

 

Neem jouw plannen met ons door

Vanaf de eerste tekening doe je er al verstandig aan om een goed doordacht financieel plan te hebben. Op deze manier blijven de kosten beheersbaar.

 

Hypotheekadvies Veenendaal voor nieuwbouw

Willemsen & Wij helpt je graag met het vinden van jouw beste hypotheek. We vergelijken alle hypotheek verstrekkers, leggen scenario’s voor, lichten in heldere taal toe en jij neemt de beslissing. Zodat jij een hypotheek krijgt die perfect past bij jouw situatie, jouw wensen en jouw toekomstbeeld. Met uiteraard de beste voorwaarden en tegen een zo laag mogelijke rente. 

 

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem gerust contact met ons op.

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie