Hoe mogen we je helpen?

Een lening afsluiten 

 

Geld lenen kan verstandig en tegen de scherpste tarieven. De verschillen in tarieven en voorwaarden zijn groot. Wij kunnen je snel en goedkoop geld lenen tegen gunstige voorwaarden. Afhankelijk van het bestedingsdoel van het geld kunnen wij je adviseren welke lening je het beste kunt afsluiten. Hierbij letten wij goed op de betaalbaarheid en de leenvorm die het beste bij jou past.

 

Welke vormen van lenen zijn er?

Naast de kostbare leningen zoals rood staan en creditcards, zijn er ook leningen die naar verhouding goedkoop zijn. De meest aantrekkelijke leningen zijn doorlopende kredieten en persoonlijke leningen. De leningen bevatten duidelijke betalingsafspraken en een eerlijke rente. Wens je geld te lenen om je huis te verbouwen? In dat geval is het meestal verstandiger om te kiezen voor een hypotheek.

 

Wat kost een lening per maand aan rente en aflossing?

De tarieven hangen onder andere af van de gekozen leenvorm, de hoogte van het te lenen bedrag en in sommige gevallen de looptijd. Ook zitten er grote verschillen tussen de diverse geldverstrekkers. Wij weten wat voor jou de beste keuze is.

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of neem gerust contact met ons op.

 

Je gegevens
Je vraag/opmerking*
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie