Hoe mogen we je helpen?

Wij brengen je (financiële) rust

 

Wij zijn financieel adviseurs uit Veenendaal. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en kredieten, voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

 

Willemsen & Wij is klein begonnen in Veenendaal. Destijds heetten wij nog Bert Willemsen Assurantiën. Met zijn 20 jaar ervaring in verzekeringen en hypotheken startte Bert Willemsen zijn eigen kantoor. Met de gedachte échte persoonlijke aandacht te geven aan klanten en om altijd eerlijk en recht door zee te zijn. En daar staan we nog steeds voor. Al is het team inmiddels uitgebreid naar 7 enthousiastelingen.

 

Hoe kunnen wij je helpen?

 

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van verzekeringen? Of misschien heb je een huis op het oog en wil je een hypotheekberekening laten maken? Wij helpen je graag met passend, volledig advies. Wij leggen in heldere taal uit, leggen scenario’s voor en jij neemt de beslissing. Zodat jij de hypotheek en verzekeringen krijgt die perfect past bij je situatie, je wensen en je toekomstbeeld.

 

 

Ben je toe aan een oriëntatiegesprek? Of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons gerust via 0318-522721.

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie